Beskyt din telefon med smarte mobil covers

26 juli 2018
Astrid Pedersen
Beskyt din telefon med smarte mobil covers

En smadret smartphone er en dyr affære for indehaveren. Hvis du nogen sinde har haft din smartphone til reparation, ved du, at det absolut ikke er småpenge, man punger ud til det. I mange tilfælde kunne man næsten lige så godt have købt en helt ny telefon – og har man netop investeret i en ny smartphone, er det ekstra og særligt ærgerligt, når man ser den knuses mod asfalten eller fortovsflisen. Har du én gang prøvet at samle din telefon op efter en tur på gulvet, og set det splintrede frontglas samt den skrammede overflade, er du nok ikke interesseret i at gentage denne ”succes”. Så hellere beskytte den fine, nye smartphone med et robust mobil cover, som kan forhindre ulykker og spare dig for de dyre reparations regninger.

Mobil cover og beskyttelsesfilm – den perfekte duo til din smartphone

Du behøver ikke at betale en formue for et smart mobil cover. Disse koster sjældent mere end få hundrede kroner stykket – væsentligt mindre, end du kan komme ud for at skulle betale for en reparation af din smartphone. Sammen med en bane billig beskyttelsesfilm beskytter dit mobil cover din smartphone mod skrammer og splinter – og mod ridser fra nøgler og andre spidse genstande i din taske.

Køb dit nye mobil cover samt beskyttelsesfilm hos lux-case.dk

Hos lux-case.dk, som er blandt de største og mest velassorterede leverandører af billigt mobiltilbehør, finder du et kæmpe udvalg af smarte mobil covers. Du kan finde mobil covers til alle kendte mærker, for eksempel Apple iPhone samt smartphones fra Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG og Motorola. Og de lækre mobil covers er naturligvis tilpasset hver enkelt model. Du finder mobil covers i alle tænkelige farver og mønstre – din telefon kommer til at tage sig rigtig godt ud for en billig penge. Bestil dit mobil cover i dag på https://lux-case.dk/ 

Flere Nyheder