Dit firma ønsker også et tilbud på en gulvafslibning

19 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Det kan nogle gange være lidt svært at skelne mellem, hvornår der er tale om et tilbud på en gulvafslibning, og hvornår man får specialdesignet et forslag til en gulvafslibning til en.

For det sidste følger nogle gange med en rabatordning, så det bliver attraktivt for kunden at takke ja til tilbuddet, hvis der nu er tale om et uforpligtende tilbud.

Så føler man lidt, at man har fået det bedste på markedet, hvorfor man ikke behøver <t undersøge de andre muligheder, der nok er derude.

Desuden tog det også lidt tid, fordi en fagmand skulle ud at kigge på ens gulv og det tilstand, så man vil ikke “belemre” andre med dette; og man føler sig også lidt forpligtet til at sige ja til det tilbud af et skræddersyet forslag til en gulvafslibning, man fik forelagt, siden der nu er blevet brugt tid på det.

Dit firma kan også have brug for et tilbud på en gulvafslibning

Et tilbud er jo som regel sådan et, som man reklamerer med på annoncer, i butikken, på nettet, over nyhedsmails eller andet, men det tilbud kan så også gå hen at blive en fast bestanddel af ens sortiment i firmaet; så selvom prisen er det samme, så kalder man det ikke et tilbud længere.

Men ofte tænker man, at sådan et tilbud er noget, som der hovedsageligt bliver ydet til privatpersoner i private hjem, når deres gulve skal ordnes.

Men et tilbud på en gulvafslibning kan også gives til firmaer, og man kan som regel også få et personligt (til)bud på, hvad det vil komme til at koste for at ordne ens firmas gulv, om det er i en butik, et lager eller i en kontorbygning.

Det tager måske lidt længere tid at slå prisen fast, og det vil tage en god sjat tid at gennemføre, men det er jo bare penge i kassen til firmaet i længden.

Flere nyheder