Find din flyttebil hos biludlejning i Randers

08 september 2021
Astrid Pedersen

Der er mange gode grunde til at leje en bil. Det kan for eksempel være at du er turist i en by og ikke har din egen bil med. Det kan også være at du skal flytte og ikke selv har plads til flyttelæsset i din bil.

Lej din flyttebil hos One2move Biludlejning Randers NØ

Hvis du skal flytte et begrænset antal møbler eller øvrigt indbo i mindre mængder er der ingen grund til at hyre et flyttefirma. Denne type flytning kan nemlig med stor sandsynlighed klares ved hjælp af en mindre kassevogn eller varebil. Og mindre kan muligvis også gøre det.

Er din bil forsynet med et anhænger træk kan du hos One2move Biludlejning Randers NØ leje en trailer som enten er åben eller lukket. En trailer kan faktisk rumme mere end man måske umiddelbart skulle tro. Og slår traileren ikke til, eller har du ikke en bil med ”jydekrog”, kan du i stedet vælge at leje en flyttebil hos One2move Biludlejning Randers NØ.

Billig billeje i Randers hos One2move Biludlejning Randers NØ

One2move Biludlejning Randers NØ er leveringsdygtig i kassevogne og varevogne i flere størrelser – og du vil med sikkerhed kunne finde et transportmiddel som kan rumme dit flyttelæs.

Når du lejer din bil hos One2move Biludlejning Randers NØ får du glæde af lave lejepriser på samtlige biler, uanset om du skal leje en personbil, en varevogn eller en minibus.

Det er smart at leje flyttebilen lokalt idet du hos One2move Biludlejning Randers NØ får 100 fri kilometer oven i. Det betyder at du ikke betaler for de første 100 kilometer du kører i din udlejningsbil fra One2move Biludlejning Randers NØ. Og de næste kilometer får du til den lave pris af to kroner per kørt kilometer.

Du kan læse mere om One2move Biludlejning Randers NØ, og finde din billige flyttebil til leje, på one2movebiludlejning.dk

Flere Nyheder