Giv aldrig fortabt på en stressbehandling!

Stress er desværre gået hen og blevet en folkesygdom på lige fod med dårlig kost, mangel på motion og andre livsstilssygdomme.

Så kan man jo sige i de andre tilfælde, hvorfor man da ikke bare ændrer ens vaner, men det er jo lettere sagt end gjort.

Nogle mennesker lever med mere stress end andre og kan ikke gøre for det, mens andre presser sig selv, fordi de ikke ved bedre, og de har måske vænnet sig til hele tiden at ase og okse derudaf, fordi det giver dem et mindre adrenalinkick, omend kroppen ikke kan håndtere den livsstil i længden.

Eller også tror de mennesker, at de skal være den bedste udgave af sig konstant uden de mindste fejl og altid udvise overskud, fordi de har fået en opfattelse af, at sådan skal det moderne menneske være, selvom det er menneskeligt at fejle.

Derfor ender mange med at skulle i behandling for stress, og det er kun godt, at man erkender den slags, selvom det kan være svært at nå dertil.

Stressbehandlingen skal nok virke

Desværre ser nogle mennesker det også som en falliterklæring, hvis de er nødt til at acceptere, at de har brug for en stressebehandling.

Tværtimod burde de ses på som helte, hyldes og fremhæves som gode eksempler, når man ser på, at man ikke kan mere, og at man har en grænse, for det har alle mennesker, og det gør alle huske på.

Ingen er perfekte, selvom man via de sociale medier med videre kan få den opfattelse, og at folk, der klynker, bare ikke er bygget til det moderne samfund.

Mennesker skaber samfund, ikke omvendt.

Stressbehandling er heller ingen mirakelkur fra den ene dag til den anden.

Den kræver en indsats fra både patient og behandling, men med tiden skal det nok lykkes.

Her er et konkret forslag til at blive behandlet for stress: https://www.klinikdam.dk/ 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *