Grundig og professionel gulvslibning giver dit gulv livet tilbage

31 maj 2018
Astrid Pedersen
Grundig og professionel gulvslibning giver dit gulv livet tilbage

Som den lykkelige ejer af et hus eller en lejlighed med ægte, originalt trægulv, kender du sikkert alt til de glæder og sorger, der følger med sådan eet. Plankegulve eller parketgulve af træ kan være så utroligt smukke og strålende, når de har modtaget den nødvendige pleje, og er blevet vedligeholdt kontinuerligt gennem hele deres levetid.

Omvendt kan et trægulv fremstå utroligt grimt og kedeligt, hvis det modsatte er tilfældet. Et slidt og ødelagt gulv kan faktisk ødelægge din boligs helhedsindtryk. Uanset hvor smukt, du maler vægge, lofter og paneler, og uanset hvor mange fine designermøbler, du propper ind i dit hjem, vil gulvene altid afsløre deres manglende vedligeholdelse. Du kan vaske dem nok så mange gange – når først støv og skidt er trådt ned i gulvbræddernes overflade – og evt i revnerne mellem brædderne, hvis fugerne er væk – lader det sig ikke så nemt fjerne igen. Og misfarvninger fra sollys, pletter fra spildte væsker samt overfladiske skrammer og ridser bidrager kun yderligere til det ujævne udseende.

Genskab dit smukke trægulv med en professionel gulvslibning

Hvis du er ved at fortvivle over, at dit trægulv permanent ser nusset og snusket ud, kan du med fordel forsøge dig med en gulvslibning. Gulvslibning egner sig især til gulve, som har overfladiske ridser, pletter, misfarvninger eller skrammer. Så længe dit gulv ikke har taget alvorlig skade, vil en slibning af overfladen med stor sandsynlighed kunne give dit gulv livet og glansen tilbage.

Det kan dog anbefales at hyre en professionel gulvmand til formålet. En rutineret gulvafsliber vil vide, præcist hvor meget, der skal slibes af – og han vil kunne komme helt ind i krogene! Hos Gulvkanonen kan du finde dygtige fagfolk med speciale inden for gulvslibning og efterbehandling af trægulve. Her kan du samtidig få råd og vejledning om pleje og vedligeholdelse af dit trægulv. Læs mere på gulvkanonen.dk

Flere nyheder