Hvilken varmepumpe løsning skal du vælge?

16 november 2021
Steffen Hansen

advertorial

Varmepumper er blevet en populær varmekildeløsning, da det både er billigt og meget miljøvenligt. Med varmepumper får du den mest sikre og bæredygtige varmekildeløsning til dit hjem, uden det koster dig en masse penge. Du kan tværtimod se en besparelse i at få varmepumper. Læs mere om, hvad en varmepumper er, og hvilken løsning du skal vælge til dit hjem.

 

image

 

Hvad er varmepumper?

Varmepumper er meget store apparater, der bruges til at overføre varme fra et sted til et andet. Afhængigt af hvor varmepumpen er placeret, vil den transportere den tilgængelige varmeenergi fra omgivelserne om sig til dit hjem, hvilket vil resultere i “ny” energi til dit varmesystem. Med andre ord, så bruger en varmepumper de ressourcer, der er udenfor og bruger det til at generere varme til dit hjem. På denne måde kan du få et varmesystem, hvor varmekilden er billig og miljøvenlig.

 

Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Når man snakker om varmepumper, så er der to løsninger du kan vælge imellem. Den ene hedder luft til vand varmepumper, hvor den anden hedder luft til luft varmepumper. Med en luft til luft varmepumper bruger varmepumperen luften udefra til at omdanne varme til dit hjem. Derimod kan luft-vand varmepumper bruge luften udefra til rumvarme og til varmt vand i dine haner. Her overføres varmen gennem vand i stedet for luft.

 

Fordele ved varmepumper

Varmepumper er meget effektive og kan levere op til fire gange mere energi, end du ville få fra andre varmekildeløsninger. Det betyder, at du har et billigt alternativ til opvarmning af dit hjem. Du har også en miljøvenlig løsning, da den bruger omliggende ressourcer.

 

Hvem skal du henvende dig til?

Hvis du er i tvivl om, hvem du skal henvende dig til i forhold til valg af varmepumpe løsning til dit hjem, så kan du finde firmaer, der har speciale i dette. Du kan bruge Google som din søgeværktøj, hvor du kan f.eks. skrive “luft luft Varmepumper i Varde“, hvis det er der du bor. Så kan du se, hvilke firmaer der kan hjælpe dig.

Flere Nyheder