Hvordan får du bugt med alger på fliserne?

18 januar 2022
Cecilie Mortensen

advertorial

Døjer du med algeangreb på fliserne derhjemme? Så kan du sikkert nikke genkendende til, at det ikke just er pænt at kigge på. Alger kan nemlig give en grim overflade på alle fliserne, da der kommer grønne plamager der, hvor de er. Men hvordan kommer du bedst af med dem? Det ser vi på her. 

Måder du kan få bugt med alger på 

Kontakt en professionel algebekæmper 

Det kan være godt givet ud at kontakte en professionel algebekæmper. For hvis der er én, som kan få bugt med dine alger, så er det denne fagperson. 

Først og fremmest arbejder en professionel algebekæmper med at komme alger til livs dagligt. Du kan derfor også forvente, at vedkommende har ekstra meget rutine med, hvad der skal gøres – og hvordan. Derudover vil vedkommende helt sikkert have de rette midler og redskaber at tage i brug. 

En ting der også skal nævnes, når du bruger en professionel er, at der også kan laves en efterfølgende imprægnering. Og det kan bestemt anbefales. En imprægnering kan nemlig gå ind og få algebehandlingen til at holde længere – og mon ikke du er interesseret i det. 

image

Kast dig selv over arbejdet

Der er selvfølgelig også altid den mulighed, at du selv kaster dig over at bekæmpe alger. Det kan dog være en smule mere tidskrævende, fordi du først skal sætte dig ind i, hvilke algemidler du skal bruge på dine fliser, der skal købes materialer ind, hvis der skal skrubbes eller lignende. Og til sidst skal du i gang med arbejdet. 

Hvem skal du bruge til algebekæmpelse? 

Er du i tvivl om, hvem du skal bruge til algebekæmpelse, så kan du altid starte med at søge i dit lokalområde. På den måde er hjælpen nemlig ikke særlig langt væk, når dine fliser trænger til en god opfriskning, så de kan stå som nye igen: http://algebekaemperen.dk/fliserens/.

Flere Nyheder