Hvorfor skal du vælge eboligadvokat.dk?

31 oktober 2020
Anne-Mette Hansen

Køb af bolig. Det er et stort øjeblik. Men selvom glæden er høj, så skal du huske at tænke på det praktiske og det juridiske. Heldigvis kan du hyre hjælp til at stå for begge dele. Det kan en dygtig boligadvokat nemlig klare for dig.

Skal du vælge et stort advokatfirma? En af de lokale advokater i dit område? Eller skal du bruge en online advokat?

Hvorfor vælge en online advokat?

For det første er der ofte mange penge at spare ved at vælge en online advokat. Og i sidste ende får du udført de samme opgaver, som enhver anden advokat ville udføre. Forskellen er blot, at du ikke mødes fysisk med advokaten. 

Det du skal tænke over, når du vælger en advokat, er f.eks., om du har et behov for et fysisk møde. Eller du bare vil have klaret bolighandlen på hurtig, nem og billig vis.

Hvis du har købt ejendom før, kender du sikkert godt til meget af processen, og derfor kan det være nemt at vælge en online advokat – og spare penge. 

Online finder du mange dygtige advokater, der er specialiseret i boligrådgivning og bolighandler. En af dem er eBoligadvokat.dk – læs mere om denne advokat her

En boligadvokat kan hjælpe dig med..

En advokat med speciale i bolighandel kan hjælpe dig med flere services. Det kan være i forhold til køb af hus, ejerlejlighed, andelsbolig, projektbolig og sommerhus. Her vil de almindelige advokatydelser ofte være:

* Gennemgang af købsaftale og andre dokumenter

* Udarbejdelse af eventuelle forbehold

* Generel boligrådgivning

* Korrespondance med bank og mægler

* Tinglysning af skøde

* Refusionsopgørelse. 

Derudover kan du også få rådgivning og hjælp til selvsalg eller forældrekøb.

Du kan også få hjælp, hvis du f.eks. har behov for at ændre skødet på en nuværende bolig. Det kunne være i tilfælde af skilsmisse eller en familieoverdragelse. Hvor en anden person skal på skødet eller der skal fjernes en person fra skødet. 

Flere Nyheder