Lån til istandsættelse af din bolig

12 april 2021
Lotte Hindsberg

Er der et gammelt og måske slidt køkken eller bad i din bolig, kan du overveje at tage et lån til istandsættelse. Det kan også være at dit køkken er helt ok, men blot for lille fordi jeres familiesituation har ændret sig og du gerne vil gøre det større. 

Køkkenet som er en af de mere centrale rum i en bolig og er desværre sammen med badeværelset et af de dyreste at få istandsat. Blandt andet fordi du ofte skal have håndværkere med ind over. 

Lån til istandsættelse online

I dag er der flere steder du kan låne til istandsættelse. Du kan ansøge i din traditionelle bank, i en online bank og du kan låne i den forretning hvor du har tænkt dig at købe dit køkken.

Den sidste slags har forretningen ofte indgået en aftale med en online bank om at tilbyde finansering. Fordelen ved at forretningen tilbyder finansering, er at du er tvunget til at bruge pengene i butikken, modsat hvis du har lånt i en bank.

At låne i en bank, uanset om det er en online eller en traditionel bank, er at du også har mulighed for at låne til de udgifter, der er at få en håndværker ud og istandsætte dit køkken. 

Ansøg om flere lån og vælg det bedste

Især online lån er hurtige og nemme at ansøge, så brug de ekstra par minutter det tager at sende et par ekstra ansøgninger afsted. Ikke alene øger du chancen for at få et positivt svar, du har også mulighed for at sammenligne de forskellige lånetilbud og finde det bedste og billigste. For at kunne sammenligne er det vigtigt at lånene er sammenlignelige. Hvis du er i tvivl kan du få en sammenligningsside til at finde 3 lån du kan ansøge. Det er en gratis service at benytte sig af.

Flere nyheder