Planlægning af konfirmation: Det skal du have styr på

26 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Planlægning af en konfirmation er en vigtig begivenhed. Det er en stor dag for unge mennesker, da det er her, de går over i de voksnes rækker. Det er en tid til at fejre dit barn og reflektere over flere ting. Men en konfirmation kommer ikke sovende til sig. Derfor skal du i gang med at få styr på nogle ting, så du er helt klar til konfirmationen, så den tid kommer.

 

mad ud af huset

 

Catering

Maden til en konfirmation er helt essentiel. Derfor skal du være ude i god tid, når det kommer til at bestille noget mad til konfirmationen. Det skal naturligvis være noget, som dit barn kan lide, og som tilpasser sig hans/hendes ønsker. Maden skal være nemt at få serveret. Der er f.eks. mange, der vælger at lave en buffet. Det kommer an på dine ønsker igen. Du kan besøge et populær firma som kokken-jomfruen.dk, der har mad, der er rettet til konfirmationer.

 

Underholdning/indslag

Underholdning er også et meget vigtigt aspekt af en konfirmation. I den forbindelse skal du tænke på, hvilken slags underholdning dit barn kan lide. Igen kan man alt efter konfirmandens ønsker, og hvordan det skal påvirke resten af dem, der er til stede. Du kan f.eks. have et sjovt indslag som en quiz, sang eller tale. Det kan også bare være en tale, og ikke mere. Men det er i hvert fald en del af dagen, så hav det parat i god tid.

 

Lokaler

Konfirmationer er ikke kun et spørgsmål om catering og underholdning. Der er også stedet, som du skal overveje, når du planlægger en konfirmation. I den forbindelse kan det f.eks. være klogt at leje et lokale i forsamlingshus eller restaurant. Det kan være hvad som helst. Hvis du ikke har muligheden for at holde det derhjemme, så skal du sørge for at finde et godt lokale i god tid, før alt bliver booket.

Flere Nyheder