Professionel distribution og forsendelse med UPS

Professionel distribution og forsendelse med UPS

Står du for at skulle sende pakker, containere, dokumenter eller andre former for forsendelse på tværs af landegrænser, oceaner og kontinenter – så kan du med fordel benytte en fragt operatør, som har specialiseret sig inden for netop dette område. På den måde kan du være sikker på, at din forsendelse håndteres af samme operatør fra start til slut.

UPS – for sikker og professionel håndtering og levering af dine forsendelser

Hvis du ønsker en fragt- og distributionsaktør, som har mange års erfaring og ekspertise inden for håndtering af internationale og interkontinentale forsendelser, kan du med fordel vælge UPS. UPS (United Parcel Service) er en virksomhed med rødder i det amerikanske, og har igennem årene udvidet sine services til også at omfatte det europæiske og asiatiske marked. UPS er i besiddelse af en solid logistisk infrastruktur, bestående af knudepunkter og fordelings centraler i hele verden, som danner grundlag for en upåklagelig service samt en hurtig og sikker ekspedition af forsendelser. Uanset din forsendelses type, størrelse eller art, vil UPS kunne garantere professionel leverings service over hele verden.

Du kan finde billig UPS forsendelse på pakke.dk

Hvis du ikke selv har tiden eller ressourcerne til at sætte dig ned og gå i dybden med undersøgelse af de forskellige forsendelses modeller, kan du skyde genvej på pakke.dk. Her finder du et smart pris sammenlignings modul, som på baggrund af information om din forsendelse finder den mest optimale forsendelses løsning.

Det eneste, du skal foretage dig, er at vælge forsendelsens type (container, palle, pakke, dokument osv.), og så angive mål, vægt og destination samt antal forsendelser i din eventuelle colli forsendelse. Så finder sammenligneren den bedste og billigste løsning frem til dig – og du kan bestille forsendelsen gennem pakke.dk, så du sparer besværet ved at skulle ind på UPS’ egen website og begynde forfra.

Find billig UPS forsendelse på pakke.dk