Professionel gravering

14 november 2022
admin

editorial

Når du skal vælge den rigtige gravering til dine smykker, din kæledyrs hundetegn eller andre former for personligt udstyr, er det vigtigt at vide noget om de forskellige graveringsmetoder. Her på siden giver vi dig et overblik over professionel gravering – hvad den indebærer, og hvilke muligheder du har for at få lavet en unik gravering.

Hvilke slags gravering findes der?

Der findes to hovedtyper af professionel gravering: håndgravering og maskingravering. Håndgravering er den mere traditionelle metode og indebærer, at man bruger et lille værktøj til at udskære designet på metaloverfladen. Denne metode er normalt forbeholdt mere indviklede designs eller bogstaver.

Ved maskingravering anvendes derimod en roterende bit til hurtigt at ætse designet ind i metallet. Denne metode anvendes typisk til store projekter eller til mindre detaljerede designs.

image

Hvad skal jeg overveje i forbindelse med gravering?

Når du skal vælge en skrifttype til din gravering, har du mange muligheder. Nogle almindelige skrifttyper til gravering omfatter Helvetica, Arial, Times New Roman og Comic Sans. Du kan dog også anmode om en brugerdefineret skrifttype, der skal bruges til din gravering. Hvis du har et specifikt design i tankerne, kan du også anmode om en specialfremstillet gravering.

Graveringsdybden varierer også afhængigt af den type metal, der skal indgraveres. Blødere metaller som guld og sølv kan være dybere end hårdere metaller som rustfrit stål. Graveringens dybde vil også påvirke prisen – dybere graveringer vil typisk koste mere end mindre dybe graveringer.

Når det kommer til selve processen med professionel gravering, er der et par ting, man skal huske på. For det første er det vigtigt at sikre sig, at dit design er endeligt, før du sender det af sted for at blive graveret. Det betyder, at du skal dobbelttjekke stavning, grammatik og tegnsætning.

Du kan læse mere, og bestille professionel gravering online hos det professionelle graveringsfirma https://egravering.dk/.

Flere Nyheder