Sådan finder du en dygtig maler

16 januar 2022
Steffen Hansen

advertorial

Skal du bruge en professionel maler i forbindelse med noget renovering i dit hjem? Så skal du i gang med at lede efter en maler, der kan klare opgaven til perfektion for dig. Det kan godt kræve lidt research fra din side for at finde en dygtig maler, der kan klare en masse forskellige opgaver for dig. Vi har skrevet nogle tips til dig om, hvordan du finder en dygtig maler i dette indlæg. 

 

image

 

1. Forhør dig ved dit netværk

Det er en god idé, at du spørger dit netværk først, før du ringer til den første og bedste maler i området nær dig. Det er med til at sikre, du kommer i kontakt med nogle dygtige malere, der kan levere et godt resultat. Måske der er flere af dine familiemedlemmer, der har benyttet sig af en maler på et tidspunkt i forbindelse med renovering eller noget andet. Få nogle henvisninger fra dem, hvis det er muligt og ring til maleren for at høre om, de er ledige. 

 

2. Brug internettet

Hvis du ikke kan trække på din omgangskreds, så skal du bruge internettet. Det kan blive et meget nyttigt sted for dig at bruge, hvis du skal finde en maler. Hvis du skal bruge en maler i det område, du bor i, så kan du f.eks. skrive “maler i Randers”, og se hvem der er tættest på dig.

Så kommer du ikke til at skulle vente på, at maleren kommer frem til dig. Måske du har bedre mulighed for at få malerarbejdet gjort hurtigere  hos en lokal meler, fremfor hos en, der kommer langt væk fra.

 

3. Få flere tilbud

Hvis du vil være sikker på, at du finder en dygtig og god maler, så kan du også sammenligne de forskellige malere med hinanden. Det gør du bl.a. ved at få flere tilbud fra forskellige malere. Her kan du se, om der er nogle malere, der er billige og har bedre kompetencer end nogle andre. Det er en glimrende mulighed for dig, og du kan få tilsendt tilbud gratis. 

Flere Nyheder