Sæt skik på gulvene med en gulvafslibning

Har du netop overtaget en bolig som trænger til en kærlig hånd? Så er du sikkert allerede nu i gang med at planlægge istandsættelse af stuer og værelser. Der skal helt sikkert males rundt omkring, og måske skal der også foregå udskiftninger i køkken og bad. Og du må endelig ikke glemme at få sat de gamle trægulve i stand.

Få det flotteste gulv med en gulvafslibning og en efterbehandling

Skal gulvet i dit nye hjem være smukt og skinnende – og dermed matche de nyligt istandsatte vægge og lofter? Så kan du med fordel tilkalde dit lokale gulvfirma og få en dygtig og erfaren gulvmand til at foretage en vurdering af dit gulv. På baggrund af træværkets tilstand og beskaffenhed vil en erfaren gulvmand hurtigt kunne beslutte hvilken form for behandling som tjener gulvet bedst.

Er træværket stærkt beskadiget, og er gulvet måske endda ujævnt og bulet eller skæmmet af dybe revner, kan afhøvling af gulve være nødvendigt for at skabe en jævn overflade og udligne niveau forskelle. Men er træværket sundt, og gulvet gennemgående intakt, er det muligvis kun nødvendigt med en gulvafslibning.

Ved en gulvafslibning fjernes nemlig den slidte overflade – og dermed alle de grimme skønhedspletter indlejret heri. Dette foregår på skånsom vis ved hjælp af sandpapir monteret på en slibe rondel som roterer i det vandrette plan. Først slibes der med groft sandpapir, og så afsluttes der med fint, således at gulvets overflade efterlades glat og ensartet – og op til flere toner lysere end før. Du vil blive overrasket over hvor stor en forskel en gulvafslibning kan gøre for et trægulv. Og med den rette efterbehandling kan gulvet komme til at stå som var det ganske nylagt.

Du kan finde din lokale gulvmand hos DBF Gulvservice hvor du også kan få et tilbud på gulvafslibning – læs mere på dbf-gulvservice.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *