Saml familien om et bålfad i haven

16 september 2021
Emilie Jacobsen

Har du en have, er du sikkert hele tiden på jagt efter ideen til, hvordan du og familien kan bruge mere tid derude. Der er jo så mange andre ting, som I også kan bruge tid på. Ikke mindst skærme inden for. Derfor er det en god ide, at du tænker over, hvordan du kan lokke både børn og voksne uden for. 

En god mulighed er, at du køber et bålfad til familien. Ild er noget, der forener både voksne og børn. Vi synes både, at det er fascinerende, samtidig med at det er med til at skabe hygge. Det er som om, at det taler til vores indre urmenneske, når vi kan bruge timevis på at sidde og se ind i bålet. 

Med et bålfad kan I dog ikke bare sidde og se ind i ilden. I kan også tilberede mad over det. Det er noget helt særligt at sidde og bage snobrød, riste skumfiduser eller måske tilberede et helt måltid over et bål. 

Vælg mellem mange typer af bålfade

Måske tænker du, at et bålfad er rimelig spejderagtigt, at det ikke lige vil passe ind i den indretning, du har i din have. I det tilfælde bør du dog se nærmere på ideshoppen.dk. Det er en webshop, hvor de forhandler en række forskellige ting til haven. Deriblandt bålfade. 

Du kan finde mange forskelige typer af bålfade hos dem. Det kan for eksempel være et fad i letbeton. Hvis du var bange for, at dit bålfad ville få et spejderagtigt udseende, behøver du bestemt ikke at være det med dette fad. Det har faktisk nærmere et lidt futuristisk udseende. Er du vild med vildmarks- og spejderudseendet, kan du dog selvfølgelig også finde bålfade, der passer til det. 

Du kan også finde forskellige former for tilbehør til bålfade hos ideshoppen.dk. Det kan for eksempel være et stativ til at sætte over bålfadet. På den måde bliver det muligt at have en gryde hængende over det. Læs mere på https://www.ideshoppen.com/baalfade-220/

 

 

Flere Nyheder