Sørg for at få fjernet syge og døde træer inden efterårsstormene begynder

01 september 2021
Emilie Jacobsen

Har du et dødt eller sygt træ på din grund, er det en god ide, at du får det fjernet, inden efterårsstormene kommer. Et sygt eller dødt træ vil meget nemmere kunne vælte end et sundt træ. Et træ, der vælter kan altid være til fare for andre – også selvom det ikke står, så det kan falde ind i dit hus. Derfor bør du sørge for at hyre et firma til at komme og fælde det med det samme, så du kan få det problem ud af verden. 

Bor du i Århus området, kan du selvfølgelig søge på træfældning i Århus pris og se, hvad der dukker op af resultater. Det kan dog være lidt uoverskueligt med de mange forskellige resultater. Et af de firmaer, som vi derfor vil anbefale dig at se nærmere på, er 1-2-traefaeldning.dk. De har mange års erfaring med at fælde træer. De kan derfor fælde dine træer, uanset hvor de står. De har nogle meget fornuftige priser. Du kan for eksempel se priseksempler på deres hjemmeside. 

Derfor bør du aldrig kaste dig ud i at fælde et træ selv 

Det kan være meget farligt, hvis du kaster dig ud i selv at fælde et træ. Derfor er det aldrig noget, som du bør gøre. Hvis du ikke er vant til at fælde træer, kan du ikke forudsige, hvilken vej træet vil vælte, når det falder. Det kan derfor ende med at ramme ind i personer eller bygninger og forårsage store skader. 

Det kan også være, at træet står et sted, hvor en professionel aldrig ville vove at fælde hele træet på en gang. I stedet ville de fælde det stykke for stykke. Men det kan du jo ikke vide, når du ikke er vant til at fælde træer. Du bør derfor aldrig sætte din egen sikkerhed overstyr for at spare nogle penge på at fælde træer selv. 

Flere Nyheder