Svømning træningslejr – for dig, som vil mere med din svømning

08 december 2018
Astrid Pedersen
image

Mange amatør sportsudøvere går rundt med drømme om at få mere tid til at dyrke deres sportsgren. Ikke nødvendigvis fordi de ønsker at forfølge en professionel karriere, men i højere grad af kærlighed til sporten, og for at fremme egne personlige mål og opnå tilfredsstillelsen ved at blive bedre.

Når man kun har ganske få timer om ugen til sin rådighed, i hvilke man kan hengive sig til sin sport, når man på et tidspunkt et plateau, hvorfra man ikke synes at blive bedre, stærkere eller dygtigere – og træningen begynder at antage karakter af ren og skær vedligeholdelse. Dette er rigtig ærgerligt, især hvis man har fornemmelsen af, at man er i besiddelse af et større potentiale, som blot skal have de rette betingelser for fuld udfoldelse.

Svømning træningslejr – for dig, som vil forbedre din timing og teknik

Især som svømmer på højt niveau kan det godt være op ad bakke, hvis man ønsker at træne mere end de faste timer pr uge. Der er stor mangel på svømmehaller i Danmark – især på de, som har bassiner i de rette dimensioner. Derfor er det vanskeligt at få lov at booke baner, da der er mange om buddet. Og det holder ikke at skulle ligge og zig zagge imellem motionssvømmere og pensionister, hvis man virkelig ønsker at forbedre sig.

Her kunne det være en mulighed at gøre som de professionelle, og gå i træningslejr i en uges tid. Med en svømning træningslejr fra Yak Sport får du og dit svømmehold mulighed for at fokusere 100% på sporten. På den måde kan I hver især forbedre jeres individuelle kondition, teknik og timing. Samtidig kan I styrke jeres fælles team spirit, og dermed ruste jer bedre til konkurrencer og stævner. Alt i alt er der meget at vinde med en svømning træningslejr.

Du kan læse mere om svømning træningslejr på https://yaksport.dk/traeningslejr/svoemning/ 

Flere Nyheder