Tag det stille og roligt i begyndelsen med de skøjter

18 juli 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Om du er til skøjter på is eller rulleskøjter, så kan det blive en svær begyndelse at lære at stå på dem, for det kræver lidt tilvænning at finde ud af, hvordan man gør med dem.

Det er de færreste mennesker, som der lige lærer at stå på dem i første forsøg eller deromkring, for vi mennesker starter jo livet ud med at have svært ved at holde balancen, så vi skal lære at kravle, før vi kan gå, og for nogle går det nemmere end andre.

Det er jo ikke naturligt for os at have hjul under fødderne og da heller ikke at have et stykke metal under skoene for at kunne stå på is.

Men det har haft sine fordele, når man skulle jagte på isen i de nordlige lande, og med hjul under fødderne kommer man hurtigere frem, så der er nogle, der bruger det som deres foretrukne transportmiddel.

skøjter

Det kræver sit at blive god til at stå på skøjter

Man skal øve sig og øve sig, før man bliver virkelig god til at stå på skøjter, om det er den ene eller den anden slags, og det kan bare være fordi, man gerne vil kunne stå på dem for fornøjelsens skyld, men for andre bliver det den måde, som de kommer frem dagligt, så de er nødt til at blive gode til det.

For andre er det en interesse, som de nyder, når de har fri, men man kan også bruge det for at fornøje sig sammen med venner, eller man kan ende med at gøre det professionelt.

Derfor bliver det for nogle en karrieresti at følge, når de bliver gode til at stå på skøjter, men det handler om altid at holde det ved lige, hvis man vil sørge for, at man ikke glemmer det.

Flere Nyheder