Tag på fodbold træningslejr

09 oktober 2018
Troels Nielsen
Tag på fodbold træningslejr

Barcelona og Real Madrid tager også på træningslejr

De allerstørste verdenstjerner i fodbold tager på træningslejr minimum 2 gange om året. Så tænker de kun på bold 24 timer i døgnet. Trænerne kører dem igennem hårde træningspas, og når spillerne ikke træner, så sover de eller spiser. Og måske får de også lov til at spille lidt Playstation.

Kort sagt, så et det benhårdt og måske ikke ret sjovt i virkeligheden. Men stjernerne skal jo i form til at kunne vinde Champions League, nationale mesterskaber og diverse andre turneringer. Der er store summer på spil, og fansene verden over, forventer at der blivet tryllet på banen.

Næstveds juniorhold tager (faktisk) også på træningslejr

Nu behøver du jo ikke at spille foran 90 000 tilskuere hver uge for at tage på fodbold træningslejr. Klubber på alle niveauer kan nyde godt af en uge eller to, hvor de kun fokuserer på alle blive sammenspillet til den nye sæson.

Der er sørget for alt, så I  – både trænere og spillere – bare skal koncentrere jeg om at komme i så god form som muligt. Når I er afsted, så er alt arrangeret lige fra fodboldbaner til træning, tøjvask, mad, lækre hoteller og kildevand til at slukke tørsten i varmen.For I er selvfølgelig på en lokation, hvor vejret er varmt og godt i modsætning til Danmark om vinteren.

Turen fra Danmark sker med et af de store luffartselskaber, og i lufthavnen venter en guide som kører med jer til hotellet. Der er god lækre måltider flere gange om dagen, og også nogle snacks ti at give ekstra energi.

Det lyder næsten som recepten på en charerrejse, og det er heller ikke helt galt. Altså bortset fra at I skal træne igennem, i stedet for at ligge ved poolen hele dagen.

Tag initiativet i dag. Din fodboldklub vil elske det.

Flere Nyheder