Tag på tennisrejse - det er sjovt og lærerigt

Tag på tennisrejse – det er sjovt og lærerigt

Er tennis din yndlingssport, og kunne du sagtens spille hver eneste dag i en hel uge? Og ville du samtidig nyde at have selskab af en masse gode venner fra din tennisklub?

Så er du og din venner heldige, for I kan nemlig tage på en fantatisk rejse sammen, hvor I spiller tennis hele dagen, får rigtig god mad, har gode trænere og endda kan bo på gode hoteller.

Hvad går det ud på

Det er et nemt koncept, som kan skrues sammen, så det passer til lige præcis jeres ønsker og ikke mindst til jeres budget

Rejsen finder sted i vinterhalvåret, hvor det er koldt og mørkt herhjemme, og hvor I kun kan spille indendørs i tennishaller i Danmark. Derfor rejser I til et land, hvor solen som regel altid skinner, og hvor temperaturerne er behagelige. Det kan eksempelvis være Tyrkiet, Spanien eller Kroatien.

I bliver indkvarteret på hotel og der er også god mad med i prisen. Alle måltider er nemlig inkluderet, så I får morgenmad, frokost og aftensmad, samt te og kaffe og frugt i løbet af dagen.

Og så selvfølgelig – det vigtigste – tennisbanerne og træneren. Arrangøren af jeres rejse, har samarbejde med flere forskellige gode tennisanlæg, og ved, hvilke anlæg der vil passe rigtig godt til jeres tur. Og I skal ikke tænke på transporten frem og tilbage, det er nemlig med i prisen.

Der er dygtige trænere og I kan også spille både træningskampe og miniturneringer.

Tøjvask skal I heller ikke tænke på for der er daglig tøjvask, så I hele tiden har rent tennistøj.

Hvis det lyder som noget for jere tennisklub, så er det bare om at komme igang med at bestille jeres tur, så I har noget at glæde jer til og se frem til. Og I kommer garanteret hjem som dygtigere tennisspiller.