Vil du afmelde sig et SQL kursus?

06 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er jo helt frivilligt, om man vil være med til et SQL kursus – og derfor er det også op til en selv, om man vil stoppe igen.

Man kan endda falde fra, inden man er startet, ved at afmelde sig, men det kan også være, at man har taget godt og grundigt fejl, da man møder op til kurset, og indser, at det ikke var det her, som man skulle have været på, så man afmelder sig.

Det kan da også ske, at man undervejs i kurset føler, det ikke er det rette for en alligevel, eller man tror, et andet kursus vil egne sig bedre til en – måske føler man ikke, at man lærer nok på dette kursus, så man vil finde en anden udbyder, der underviser i det samme.

Så er det da også set før, at andre hopper fra, lige når de er ved at være gennem kurset, og det kan virke mærkeligt, men der kan være årsager til det.

sql kurser

Det er op til dig, om du vil blive på det SQL kursus eller ej

For det kan jo være, at der kommer noget andet i vejen, så man ikke kan være med på kurset længere, eller man finder ud af noget andet, som man hellere vil lave, der så overlapper med det her kursus.

Så kan man da tage det igen, og om muligt kan man høre, om man kan få merit for kurset, hvis man tager det igen samme sted eller et andet sted.

Man skal jo selv føle, at man får det ud af kurset, som man havde regnet med, selvom man da altid kan blive overrasket, da man sjældent 100 procent kan forestille sig, hvordan sådan et kursus forløber, også selvom man har prøvet et tilsvarende før.

Du vælger selv, om du vil gennemføre det kursus eller ej.

Flere Nyheder