You smile I Smile: Alle fortjener et flot smil!

Kigger du længselsfuldt efter de mennesker, der har et smukt smil, fordi du selv ikke er alt for tilfreds med dit? Nu kan du gøre noget ved det, og du behøver ikke at frygte de traditionelle togskinner.

Vi husker dem alle fra barndommen. Togskinnerne. De sad på tænderne, og gjorde det både problematisk at spise, tale og pleje sine tænder, og det var næppe noget, nogen decideret drømte om at få. Faktum er dog, at 25 % af en årgang får rettet deres tænder, mens de er børn. Af de resterende 75 % er der dog stadig nogle med skæve tænder – det er bar ikke nok til at få bøjle på som barn.

Er du en af dem, der i en voksen alder irriteres over dine skæve tænder eller dit overbid, så kan du få tænderne rettet. Hos You smile I Smile i Valby har de dedikeret klinikken til det innovative Invisalign-system, der retter tænder med en mere eller mindre usynlig bøjle.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er som nævnt en bøjle, der er mere eller mindre usynlig, når den sidder på tænderne. Det er den, fordi den er produceret af gennemsigtig plast efter din nøjagtige tandstilling. Tandlægen tager ganske enkelt fotografier, røntgenbilleder og aftryk af dine tænder, og herefter udarbejde 3D-tegninger af din tandstilling, så der kan produceres tandskinner, der passer perfekt.

Skinnerne skal sidde på 22 af døgnets 24 timer, og de skal derfor kun af, når der spises og drikkes. Derudover skal de skiftes hver uge eller hver 14. dag – det afhænger af din tandstilling og den proces, du skal igennem – og det klarer du selv. 

Hver ottende uge skal du til kontrol hos din Invisalign-tandlæge, hvor du også får udleveret skinner til den efterfølgende periode.

Så enkelt er det. Vil du vide mere, kan du bestille tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos You Smile I Smile.